OnlyCoin.com – et fantastisk nyt produkt?

Posted by in Gadget on Nov 14, 2013

I dag faldt jeg over et fantastisk innovativt og praktisk produkt, som jeg simpelthen bliver nød til at skrive om her på bloggen.

Produktet hedder “Coin” og går i alt sin enkelthed ud på, at man kopierer data fra alle sine betalingskort over på ét centralt kort kaldet “Coin”, som man så kan benytte til at betale med i stedet. I forbindelse med betalingsprocessen vælger man så blot, hvilket betalingskort man ønsker at benytte til den enkelte transaktion.

Du kan se præsentationsvideoen her:

Produktet er i beta-stadiet i øjeblikket og ikke lanceret på markedet, så det er for tidligt at sige, om det rent faktisk lever op til alle de ting, der bliver lovet i videoen. Men hvis det lever op til alle disse ting, så vil det blive en kæmpe succes i markedet.

I øjeblikket er det muligt at forudbestille Coin-kortet for $50 + $5 shipping med forventet levering i løbet af sommeren 2014. Det er dog lidt specielt, at de kræver betalingen med det samme – og ikke når produktet er klart og rent faktisk afsendt.

Så havde det ikke været for den meget overbevisende præsentationsvideo, så kunne man blive i tvivl, om produktet rent faktisk bliver produceret, eller om der blot er tale om et virkelig godt gennemarbejdet scam.

Med venlig hilsen
Robin Roy Krigslund-Hansen